|
Company name / Category (e.g. salons, restaurants, hotels)
Find exact match

Η ώρα η καλή-Συμβουλές από την αισθητικό Μόνικα Πιερίδου

4/3/2015

Του είπες Ναί κι απ τη χαρά σου δάκρυσες. Tον αγκάλιασες και νοιώσατε κι οι δυό μεγάλη χαρά! Είστε πλέον έτοιμοι για το μεγάλο βήμα...για την εκκλησία... για το δημαρχείο για όπου εσείς αποφασισετε!!

Χμ... η ώρα η καλή και η ευλογημένη!! Ευχή κοινότυπη και χιλιο ειπωμένη μεν αλλά πολύ σημαντική δε!!!  Μα για να είναι η ώρα η καλή... θέλει κι αυτή τον προγραμματισμό της!!   Αντε πάρε μια κόλλα χαρτί  κι ένα στυλό κι άρχισε να κάνεις τη λίστα του Γάμου σου και όχι μόνη σου ε... φώναξε και τον αγαπημένο σου... μαζί να τη φτιάξετε διότι μαζι θα τη ζήσετε την ωρα την καλή!

Λοιπόν... 

Ημερομηνία Γάμου/Ωρα /  Εκκλησία

Χαρτί ελευθερίας/ Αναλύσεις για Μεσογειακή Αναιμία

Καλεσμένοι

Κέντρο διασκέδασης/Μουσική

Φωτογράφος

Νυφικό / Κοστούμι/Παρανυμφικά

Παπούτσια

Αξεσουάρ

Κομμωτήριο/Κουρέας

Αισθητικός

Ανθοπωλείο

Ζαχαροπλαστείο

Μια λίστα που πρέπει να ετοιμαστεί 'εγκαιρα για να μην υπάρχει άγχος και για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση με ηρεμία και χαρά!!

Ναι ναι δεν είναι καθόλου δύσκολο οταν όλα γίνουν με ψυχραμία και χαμόγελο! Οχι βιασύνες ε... ο  Γάμος είναι μια απο τις πολυτιμότερες στιγμές μας...

Μια προετοιμασία για τις πρόβες για το κτένισμα και το κούρεμα είναι σημαντική έγκαιρα . Μην τολμήσετε μια αλλαγή που ίσως μετανοιώσετε αν δεν έχετε χρόνο να την επαναφέρετε!! Αν δεν σας αρέσει κάτι να είσαστε πολύ ειλικρινης.  Είναι η δική σας μέρα. Ναι απευθύνομαι και στους δύο σας... είστε οι Πρωταγωνιστές!!

Μια προετοιμασία για ένα λαμπερό πρόσωπο και ήρεμο σώμα θα ήταν ιδανικό!!

Στις μέρες μας υπάρχουν πολύ καλες προσφορές για διάφορες περιποιήσεις και για τους δυό σας!

Οι καθαρισμοί του προσώπου θα ήταν καλύτερο να γίνουν , αν το δέρμα είναι κανονικό χωρίς προβλήματα με φαγέσωρες και σπυράκια ο πρώτος δυο μήνες πριν το γάμο και ο δεύτερος μια εβδομάδα πριν και δυό μέρες πριν μια μάσκα ειδική για τη μέρα του γάμου και πάλι και για τους δυό σας!

Αν πάλι υπάρχουν θέματα με το δέρμα σας τότε συμβουλευθείτε τον δερματολόγο σας αλλά πολύ πολύ πιο νωρίς ίσως κι ένα χρόνο πριν το γάμο αλλά φυσικά αναλόγως του προβλήματος σας!

Με το τρέξιμο και τη κούραση τα χαλαρωτικά μασσαζ και η ρεφλεξολογία θα ήταν το πιο γλυκό διάλειμμα!

Το μακιγιάζ να γίνει με διάφορες δοκιμές και χρωματισμούς που αφορούν το χαρακτήρα σου κι όχι μόνο το γούστο της αισθητικού σου. Εσύ παντρεύεσαι Εσύ αποφασίζεις αν ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις. Απο την άλλη πάλι αν δεν είσαι σίγουρη τότε οι διάφορες πρόβες είναι η λύση! Το μακιγιάζ έτσι κι αλλοιώς είναι ωραιότατη εμπειρία και μπορείς να το κάνεις αν εχεις και κάποια έξοδο κι έτσι το συνδιάζεις.

Μην ξεχνάς και τα νύχια σου που θα έχουν την τιμητική τους.. πολλές χειραψίες στη πρώτη γραμμή!!

Υπάρχουν πακέτα ομορφιάς και περιποίησης για το ζευγάρι  και τους γονείς  ή και τους κουμπάρες/ους ακόμα με πολύ λογικές τιμές!

Η  μεγάλη στιγμή πρέπει να σας βρεί ακόμα πιο αγαπημένους και πιο ήρεμους με όσο τρέξιμο κι αν έχετε κάνει. Ο λόγος επαναλαμβάνω είναι ο σωστός και έγκαιρος προγραμματισμός!

Να δείτε βαθιά ο ένας τον άλλον στα μάτια... να χαμογελάσετε και να είσαστε σίγουροι πως όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλετε!!

Ωρα καλή λοιπόν! 

Μόνικα Πιερίδου

Εγγεγραμμένη αισθητικός /Ρεφλεξολόγος

25 749 379   99 433456 monpier@yahoo.com


More News